Storhamar–Larvik 26–25

– Dersom jeg klarer å komme meg tilbake der jeg var før svangerskapet, så skal jeg melde meg på i kampen om å spille VM, sier Løke, som scoret tre mål og skaffet flere straffekast i de minuttene hun hadde på banen i generalprøven før seriestart.

Senstad tror på VM

Fra før av har Løke to EM-gull, to VM-gull og ett OL-gull som nøkkelspiller i et sterkt norsk landslag.

Arne Senstad har stor tro på at hans nye juvel skal få kroppen tilbake i god nok stand til å rekke mesterskapet i desember.

– Hvis Heidi vil og kroppen holder, så er det ingen spillere som er i nærheten av henne. Nøkkelen ligger i å holde seg hel, sier Storhamar-treneren.

Det er naturligvis en del jobb før den norske landslagslegenden er tilbake på det nivået som kreves. Løke er forberedt på å gjøre det som kreves.

– Mitt fokus ligger nå først og fremst på å komme i form. Det er et stykke igjen før jeg er der. Men, jeg kommer til å jobbe knallhardt for å komme dit. Først må jeg legge fra meg fire-fem kilo for å bli mer bevegelig. Jeg har veldig lyst til å spille VM, sier hun.

– Trenger ingen gulrot

Det er naturlig å tenke at målet om å nå VM i desember vil holde Løke på tå hev gjennom hele sesongen, som en slags ekstra gulrot. Men den tanken følger ikke trener Senstad.

– Hun er alltid på, uansett. Det spiller ingen rolle om det er VM eller regionalt mesterskap. Hun gir absolutt alt uansett. Slik sett har ikke VM noe å si, sier han.

Vurderer seriestarten

Onsdag kastes serien i gang. Da møter Storhamar Sola på bortebane.

Det er ennå ikke tatt noen avgjørelse om hvorvidt 34-åringen kommer til å ta del i den kampen.

– Jeg blir bedre dag for dag og det er en fin følelse. Sola-kampen har jeg ikke tatt stilling til ennå. Jeg får ta en prat med treneren for å vite hva planen er, sier hun.

– Men du er helt sikkert ivrig etter å bidra?

– Klart jeg er, men samtidig må jeg være forsiktig. Kroppen tålte å få noen trøkker i dag, men i serieåpningen vil jeg få flere. Jeg ønsker ikke ta noen sjanser.

Også Stavanger-laget har fått inn en stor stjerne i sommer i landslagsvingen Camilla Herrem, som kom fra ungarske Vardar.

Se bildegalleri av Heidi Løkes første Storhamar-minutter øverst i saken!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.