Verken Tonje Enkerud, Gabriella Juhasz, Kristin Høybakken eller Martine Hovden deltok på hele økta mandag. Grunnen er skader.

– Vi halter inn i oppkjøringen med noen spillere, sier Senstad.

Han er likevel tilfreds med hvordan spillerne virket fysisk etter ferien. Nå venter tester for Storhamar-jentene.

– Jentene ser fine ut. Vi skal teste litt senere i uka, og jeg håper det er noenlunde på stell, sier Senstad, som forteller at de kommer til å fokusere på forsvarsspillet de neste 2–3 ukene.

– Vi må komme opp med et ordentlig forsvars- og keeperspill, og så bygge det derfra. Det offensive kommer, men vi må bli råere bakover, sier han.

Mia Svele (landslag) og lagets nye keeper, Alma Hasanic Grizovic (ferie) var til ikke med.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.