Alle skadene og fraværene bekymrer Senstad.

– Det er vanskelig å holde høyt trykk på trening når vi har fire mot fire, det er stort sett det vi har avsluttet øktene med. Du mister den naturlige intensiteten og trykket, sier han.

Han spår at flere av spillerne kan være tilbake i spill og i full trening innen kort tid.

Kristin Høybakken skal testes i august, etter en korsbåndsskade. Håpet er at hun er tilbake i spill i september en gang.

Tonje Enkerud sliter med vond hofte og en lårskade. Senstad håper hun er tilbake neste uke.

Gabriella Juhasz sliter med en lårskade, men kan være tilbake innen kort tid, mens Anne Kjersti Suvdal har smerter i ryggen og hofta. Håpet er at hun kan være tilbake kommende uke. Tina Engan er ute hele sesongen, mens Kamilla Sundmoen sliter med en ankelskade, men spiller kamper.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.