– Det er fortsatt et uforløst potensial der. Hun har vært god i mange år, men jeg tror hun kunne vært den desidert beste skytteren i serien hvis vi hadde kommet over kneika.

Og kneika Senstad snakker om, går på den fysiske biten.

– Nå har hun tatt tak i det selv, med å legge inn ekstra løpsøkter et par dager i uka, og det tror jeg er det som skal til for å bryte den barrieren. Innimellom leverer hun veldig, veldig bra og er på et høyt nivå, så har det svingt mye.

Nå håper Senstad at Riegelhuth går foran utenfor og på banen i fraværet til Sundmoen.

Men på spørsmål om hvor mange scoringer han forventer av storskytteren den kommende sesong, er han ikke like offensiv som i fjor, da han sa han forventet 150 scoringer fra bakspilleren.

– Ingen kommentar, smiler han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.