Heidi Løke (strekspiller), Anne Kjersti Suvdal (ving) og Alma Hasanic Grizovic (målvakt) har signert for Storhamar, og det jobbes altså med å hente flere nye spillere.

– De tre vi allerede har hentet er klare forsterkninger, og blir spydspisser i laget neste sesong. Videre jakter vi på en bakspiller. Det kan bli to bakspillere, litt avhengig av den totale kabalen. Lise Binger skal ikke spille her neste sesong, så vi ser etter en venstrehendt ving også, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

Kan skje noe ganske raskt

– Hvordan er markedet?

– Det er mange spillere som har skiftet klubb i Norge og Danmark den siste tiden, så markedet begrenser seg litt, men det finnes spillere. Vi leter først og fremst i Norge, men det kan fort bli en utlending, og det kan skje noe ganske raskt, sier Arne Senstad, som ikke vil ut med noen navn ennå.

– Det handler om å finne de riktige typene, og jeg tenker at de nye spillerne skal være klare forsterkninger. Jeg er utrolig godt fornøyd med de tre vi allerede har hentet. Heidi Løke er en klassespiller, det vet alle. Anne Kjersti Suvdal har levert på dette nivået i flere sesonger, og var fantastisk da jeg trente henne i Oppsal. Alma er en helt annen målvaktstype enn de vi har i dag, hun er en klassekeeper med internasjonal erfaring, sier Senstad.

Storhamar-treneren fungerer i praksis også som sportssjef, for han står for spillerjakten sjøl.

– Det blir noen timer ja, men dette er veldig spennende. Jeg diskuterer jo med flere, som med Øystein Holtet når det gjelder det formelle.

Gjerpen neste

Onsdag reiser Storhamar-gjengen til Skien for å møte Gjerpen, og Senstad håper på en bedre opplevelse enn mot Stabæk søndag. Da havnet Storhamar bak tidlig, og kom seg aldri i vater igjen.

– Slike kamper skaper selvfølgelig usikkerhet. Vi har trent mye i det siste for å være godt rustet til sluttspillet, men det forklarer ikke alt. Vi må prestere når det gjør litt vondt også. Jeg håper det flyter litt bedre mot Gjerpen, og at vi kan spille på oss litt sjøltillit, sier Arne Senstad.

Stine Lidén er fortsatt ute med skade. Arne Senstad håper målvakten blir klar igjen til sluttspillet starter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.