Bietigheim – Vipers 25 -24

Storhamar-treneren har speidet og sett så mye Vipers de siste ukene at han «blir kvalm» av deres rosa drakter.

– Det skal ikke stå på forberedelsene, sier Senstad.

Skal utnytte feil

Mot tyske Bietigheim ble han overrasket over hvor mye feil Kristiansand-laget gjorde.

– I hjemlig serie har de vært spesielt gode på kontra og i ankomstfasen. Mot Bietigheim synes jeg de gjorde mange feil. Det må de gjerne fortsette med lørdag, sier Storhamar-treneren.

Han presiserer at han ikke regner med noe annet enn at Vipers stiller topp skjerpet lørdag. Senstad mener Storhamar møter et lag som nærmest er blottet for svakheter.

– Vipers har landslagsspillere i alle ledd og dobbel dekning i alle posisjoner. De er tippet til å ta alle titler i år. Det er utgangspunktet.

Samtidig er treneren sikker på at laget hans er i stand til å tukte Vipers.

– Jeg har stor tro på at vi er i stand til å slå Vipers, men da kan vi ikke tillate oss å slurve i returfasen som vi har gjort i noen kamper. Storhamar på sitt beste er ikke nødvendigvis dårligere enn Vipers på sitt beste, sier han.

Usikker på programmet

Vipers reiser tilbake fra bortekampen i Tyskland torsdag og tar buss til Hamar fredag for å ha hele kampdagen lørdag til å lade opp.

– Klart at det blir en belastning for dem. Samtidig kommer de rett fra en kamp med topp internasjonal matching. Slik jeg ser det kan deres Champions League-reise nå i midtuka slå ut i flere retninger, sier Senstad.

Denne sesongen har Storhamar vist evnen til å bikke jevne kamper i deres favør og snu underlege til seier.

– Det gir selvsagt en trygghet. Samtidig vet jeg at man gjennom en hel sesong ikke kan regne med å vinne alle tette kamper.

Storhamar har vunnet alle sine kamper så langt denne sesongen og leder serien med to poengs forsprang på Vipers før lagene møtes i utsolgte Boligpartner Arena.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.