Fredrikstad-Storhamar 28–24

Verdens beste håndballspiller er hun blitt kalt. Mot Fredrikstad så vi glimt av hvorfor landslagstrener Thorir Hergeirsson har grunn til å glede seg litt ekstra til VM.

Heidi Løke er tilbake i toppslag, men det var altså ikke nok for Storhamar som tapte med fire mål mot Fredrikstad.

– Vi ser hvordan hun binder opp to spillere. Vi får for lite ut av det. Det er fælt å se hvor lite vi gir tilbake til henne når hun er på det nivået her, sukket en skuffet Arne Senstad etter kampen.

God test

Han forteller også at de har tester som viser at Løke er tilbake i god gammel fysisk form igjen.

– Nå løper hun sånn som hun gjorde før igjen. Vi har hatt en bip-test som viser at hun er tilbake på et veldig høyt nivå. Det sier mest om henne om at hun er tilbake på det nivået igjen, sier Senstad som er trygg på at hun vil heve det norske VM-laget.

Helt trygg på at hun blir i Storhamar ut sesongen er han likevel ikke, selv om Storhamar sendte ut pressemelding om det for noen dager siden da ryktet om retur til Györ dukket opp.

– Vi se da hva de eventuelt kommer opp med, men hun er laget sånn at hun vil fortsette det hun har begynt på.

Det er på linje med det Løke selv sier til HA-sporten.

– Jeg har ikke tenkt så mye på det. Jeg har kontrakt med Storhamar, sier hun, men legger til at Györ er en spesiell klubb for henne.

– Det er en klubb jeg kunne hjulpet, men jeg har jo valgt å spille for Storhamar. Og jeg trives her, understreker hun.

Forbannet

Tapet mot Fredrikstad endrer heller ikke på det, men Løke innrømmer at hun mislikte dette tapet litt ekstra.

– Vi vet at Fredrikstad er et lag som ikke gir seg. Det ser ut som vi blir redde. Det her var langt ifra godt nok.

– Hvordan opplever du et slikt tap?

– Jeg blir forbannet. Det er aldri noe gøy å tape, men det er ikke noe annet å gjøre enn å trene mer og brette opp ermene. Vi må bare kjempe videre, sier Løke til HA-sporten.

Strekspilleren bekrefter også at hun føler at VM-formen har kommet akkurat i tide.

– Det begynner å komme nå. Jeg merker det sjøl også. Det lover godt for mesterskapet som kommer, sier hun.

Heidi Løke scoret sju av Storhamars mål mot Fredrikstad. Med det ble hun toppscorer.

Arne Senstad var mest opptatt av hvordan tapet kom og at Storhamar ikke grep muligheten til å ta tabelltoppen.

– Det er greit å tape i Fredrikstad, men jeg liker ikke måten det skjer på. Vi blir for duellsvake, sier SIL-trener Arne Senstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.