Mandag ble semifinaleoppsettet klart. Larvik valgte Byåsen og dermed ble det Vipers-Storhamar. Den første kampen spilles i Boligpartner Arena søndag.

– Det ante meg at Larvik ikke ville velge oss. De har hatt trøbbel i Hamar tidligere, og har også skadetrøbbel. Men Vipers er gode, så det blir tøft, sier Senstad, som naturlig nok ikke liker skadeutfordringene i eget lag.

Uten nøkkelspillere

Tonje Enkerud spilte ikke returkampen mot Glassverket søndag. Hun sliter med smerter i låret, og sliter med å løpe ordentlig på beinet. Kamilla Sundmoen tråkket over på slutten av førsteomgangen i Drammen søndag.

– Jeg er ganske sikker på at vi må spille uten både Enkerud og Sundmoen søndag. Det er synd, fordi de har vært best og jevnest denne sesongen. Men vi kjører på, og har lyst på finale. Hvis Larvik går til finalen ligger det en Champions League-billett i potten. Det er utrolig spennende, og vi skal gjøre alt vi kan, sier Senstad.

Mot Glassverket sto Stine Lidén veldig bra i Storhamar-målet.

– Søndag var det andre utespillere som lyktes, og det var moro å se. Men vi er uansett avhengig av godt målvaktspill videre. Lidén var den store forskjellen mot Glassverket søndag. Forsvaret var også bra, og så var vi godt forberedt.

Framstår mer voksent

Det er et litt annet Storhamar-lag spillemessig nå.

– Vi spiller mer tålmodig nå, det er mer bearbeiding. I tillegg har vi jobbet veldig mye med forsvarsspillet. Vi har funnet noe som fungerer, sier Senstad, og fortsetter:

– Vi er veldig godt forberedt til sluttspillet. Det gjelder både fysisk og taktisk. Vi framstår mer voksent som lag nå. Spillerne har respondert veldig bra.

Mot Glassverket søndag sto Malene Aambakk skikkelig fram, og scoret åtte mål.

– Aambakk var veldig god i 1. omgang. Hun og Betina Riegelhuth er fantastiske skyttere når vi klarer å spille dem opp riktig, sier Senstad, som håper på mange tilskuere og skikkelig trøkk i hallen søndag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.