Etter den andre kvartfinalekampen i sluttspillet mot Tertnes søndag gikk Storhamar-treneren hardt ut mot både klubben og publikum.

– Nå må snart Hamar-folket vise hvor glad dem er for at det er en sånn verdensstjerne i klubben. Det er ikke mange forunt. At hun spiller her må hele Hamar snart skjønne. Vi i klubben må verdsette det og folket må gjøre det, sa Senstad etter kampen.

Les hele saken HER!

Nå ber treneren om unnskyldning.

- Jeg beklager måten dette kom ut. Det var ikke meningen å kritisere publikum. Jeg ville få fram at jeg syns Heidi (Løke) fortjener litt med "kred" enn hun får nå, sier Senstad til HA-sporten mandag.

Han er klar på at han setter pris på de som kommer for å heie fram laget i hallen.

- Jeg er veldig glad i både Hamar og publikum i BoligPartner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.