Storhamar - Gjerpen 32 - 28

Det ble en sliteseier mot Gjerpen onsdag kveld, og trener Arne Senstad er ikke veldig fornøyd med det han fikk se av jentene sine.

- Det ble akkurat som jeg forutså. Vi er ikke flinke nok i disse kampene til å gjøre jobben vår. Vi blir tatt i duellspillet, og det blir jeg litt frustrert over at vi ikke har kommet lenger på den biten. Jeg syns vi viker for mye. Vi er ikke nøye nok verken offensivt eller defensivt, er talen fra treneren etter kampen.

Riegelhuth våknet etter pausen

Storhamars Betina Riegelhuth var blant de som slet i første omgang.

- Jeg spilte de første ti minuttene og kommer ikke helt i gang. Da sitter jeg på benken resten av omgangen. Jeg merket at jeg var mer på i andre omgang. Andre stod fram i første, da jeg måtte bare gå i meg selv og forbedre meg og fokusere på detaljer jeg kan gjøre noe med, forteller Riegelhuth som noterte seg for sju nettkjennere den siste halvtimen.

- Det var en rar kamp. Vi må være fornøyd med to poeng til slutt. Det er enkeltspillere av oss som er veldig gode, men ikke en samlet topp innsats. Heldigvis klarer vi å heve oss akkurat nok i andre omgang.

Slik var kampen 

Storhamar har slitt i åpningsminuttene mot Gjerpen. En del personlige feil gjorde at Gjerpen etter ti minutter ledet 5-4.

Etter kvarteret spilt er stillingen 7 - 7.

Storhamar leder 11 - 9 med åtte minutter igjen av første omgang. Det har likevel ikke vært imponerende spill av bronselaget så langt i denne første omgangen.

Fire minutter før pause hadde Gjerpen mulighet til å utligne stillingen til 13 - 13, da de fikk straffekast. Istedet reddet Storhamars målvakt Inga Presker.

Gjerpen tok likevel innpå Storhamar mot slutten av omgangen, og lagene går til pause på stillingen 15 - 15.

Rykker fra

Storhamar har løftet seg et lite hakk fra første omgang, og leder 22 - 18 ti minutter ut i andre omgang. Det er kampens største ledelse for Storhamar så langt.

Hjemmelaget har hevet seg betraktelig etter pausen. Åtte minutter før full tid leder de med fem mål, 29 - 24.

Sluttresultatet ble 32 - 28.

Storhamars lag: Inga Presker, Tone Wølner (målvakter), Kamilla Sundmoen (2), Malene Aambakk 1, Heidi Løke 7, Elise Skinnehaugen 6, Ellen Marie Folkvord 1, Hilde Egset, Tonje Enkerud 6, Mia Solberg Svele (2), Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth 4 (3), Martine Hovden, Aleksandra Zimny.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.