Gjerpen - Storhamar 24-27

Storhamar leverte en meget svak førsteomgang, der Gjerpen var fullt på høyde med Hamar-laget.

Da fikk Arne Senstad nok.

- Vi var nok litt preget av kampene mot Vipers. Jeg tror alle kjente litt på det, og det så vi også i spillet vårt, sier Senstad, som ikke likte det han så før hvilen.

- Bakspillerne går rundt i åttetall, vi gjør ikke det vi skal - og vi skyter keeperen deres utrolig god. Jeg måtte dra til skikkelig i pausen, for det var fryktelig, sier han.

En av dem som ikke har noen problemer med å få kritikk, er VM-uttatte Heidi Løke.

- Det var fullt fortjent at vi fikk den i pausen. Førsteomgangen var ikke bra. Det er synd at Arne må gjøre det, for vi bør være bedre enn at vi trenger å få den, sier Løke, som skaffet flere straffer og var meget god etter hvilen.

turbo-start

Oppgjøret mellom Gjerpen og Storhamar startet i et forrykende tempo, og da kampen kun var 63 sekunder gammel, ledet Storhamar 2-1.

Men Gjerpen tok sakte, men sikkert over, og Melanie Bak hamret inn scoringer. Etter ti minutter var stillingen 5-4 til vertene.

Da tok Storhamar-trener Arne Senstad time-out, og i løpet av kort tid var maktbalansen snudd. Kamilla Sundmoen ledet angrepet med stø hånd, mens målvakt Alma Hasanic Grizovic stengte kassen.

De siste ti minuttene av omgangen scoret lagene nær sagt annenhver gang, slik at tavlen viste 13-14 til pause. Mia Svele, som fikk en sjelden sjanse fra start, var god og sto med fire scoringer. 

kantscoringer

Da omgangen kom i gang, var vertene mer skjerpet enn Storhamar. De scoret fire mål fra kanten, og da valgte Arne Senstad å bytte målvakt - til liten nyte. Inga Presker slapp inn de to første skuddene hun fikk på seg, slik at Skiens-laget ledet 19-18 etter 40 minutter.

Men igjen var det en time-out som skulle få Storhamar-spillerne i gang: Senstad var rolig da han snakket med spillerne, men ordene gjorde trolig inntrykk, for den neste ti-minuttersperioden endte 4-7.

Storhamar var best også de siste ti minuttene, og dermed blir det to poeng med hjem til Hamar. 

Storhamars lag: Alma Hasanic Grizovic, Inga Presker (målvakter), Kamilla Sundmoen, Malene Aambakk, Heidi Løke, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord, Hilde Egset, Anne Kjersti Suvdal, Tonje Enkerud, Mia Svele, Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth, Aleksandra Zimny.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.