(Glassverket - Storhamar 22-41)

Storhamar høvlet over Glassverket og vant enkelt. 

Men det så enda bedre ut før pause: Da ledet gjestene 22-9.

- Vi satte oss som mål at vi ikke skulle ha flere enn åtte baklengs etter pausen, men det var borte allerede halvveis. Vi gjør ikke det vi er enige om, og vi kaster oss ikke etter løse baller. Da blir det ikke like bra som det kunne ha blitt, sier Senstad.

Han benyttet hele stallen i Drammen.

- Vi kunne gjøre det. Det er vanskelig med slike kamper, for avstanden er så stor. Vi skulle gjerne fått øvd inn litt flere offensive varianter, men det blir ikke så lett, sier han.

god start

Etter ti minutter ledet Storhamar 8-4 over vertene fra Drammen. Kamilla Sundmoen strødde rundt seg med flotte pasninger, mens Betina Riegelhuth scoret tre mål. Inga Presker, som voktet buret, reddet en straffe tidlig.

Da klokken viste 20 minutter, var stillingen hele 7-15. Betina Riegelhuth hadde banket inn fire scoringer, og var med det lagets toppscorer. 

Storhamar fortsatte bare å legge på kull mot et stakkarslig svakt Glassverket-lag. Og da Andrea Næss banket inn sin tredje scoring for omgangen, satte hun samtidig inn Storhamars 22. scoring. 

god start vol. 2

Gjestene kom ut i et forrykende tempo etter pausen, og i løpet av de første ti minuttene ble stillingen omgjort til 12-30. 

Den neste timinuttersperioden endte 5-5, der Arne Senstad kunne rullere mer på stallen. Heidi Løke og Andreas Næss sto begge med seks scoringer hver.

Før kampen:

I dag skal Storhamar forsøke å gjenskape den gode prestasjonen fra onsdagens 35-20-seier over Sola.

- Vi må ha fokus på oss selv, og så ønsker vi å gjenskape den prestasjonen, sier Senstad til HA-sporten.

Storhamars lag: Inga Presker, Alma Hasanic Grizovic (målvakter), Kamilla Sundmoen, Gabriella Juhasz, Malene Aambakk, Heidi Løke, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord, Andrea Næss, Tonje Enkerud, Mia Svele, Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth, Martine Hovden, Aleksandra Zimny.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.