Sola - Storhamar 25-31:

Storhamar banket Sola i serieåpningen, og fikk den starten på sesongen de hadde drømt om.

Anført av meget gode Elise Skinnehaugen og Betina Riegelhuth, ble Camilla Herrem, Tonje Nøstvold og Sola seks nummer for små.

Roser Skinnehaugen

Jeg er så veldig fornøyd. Vi hadde energi, guts og vilje. Jeg er så jævlig stolt av jentene. Vi fikk snudd dette til å bli en kamp hvor vi klinet til. Vi skulle ikke underholde, men glede, vilje og innsats var der, sier Arne Senstad etter kampen.

Han var spesielt fornøyd med hvordan Skinnehaugen sto fram under serieåpningen.

- Elise Skinnehaugen ser ut som hun ikke har gjort noe annet enn å spille i toppen av norsk håndball. Det er moro, smiler han.

- Gir mer faen

Skinnehaugen selv var godt fornøyd med kampen.

Forrige sesong scoret hun totalt ni ganger i løpet av sesongen. Under kampen mot Sola noterte hun seg for like mange nettkjenninger.

- Det er veldig gøy å spille når det går så bra for laget og for meg selv, sier hun litt sjenert.

Hun forteller at hun har jobbet hardt over tid for å komme opp på nivået hun viste mot Sola. 

- I sommer har jeg jobbet mye med eksplosivitet, og å gi mer faen. Jeg er litt redd for å feile. Nå blir man bare byttet av hvis man gjør feil, så det er bare å kjøre på, forteller Skinnehaugen strålende fornøyd. 

Les også
SPORT - Vinner fordi vi er klin gærne, sier Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.