Under treningsoppholdet i Viborg har Betina Riegelhuth vist gode takter, og føler selv hun er i form.

– Jeg føler jeg er i god form. Det er fint å ta med seg. Om jeg er bedre eller dårligere enn i fjor er vanskelig å si. Jeg har trent godt i sommer og fått god respons ute på banen, også, sier hun.

Hun er fornøyd med at hun har fått jobbet med områder hun har hatt forbedringspotensial i.

– Man føler man tar steg på det man trenger å jobbe med. Men det er ikke veldig komfortabelt, for du får mye mer av det du trenger mest, sier hun.

Denne sesongen konkurrerer hun om venstre bakspillerplassen med Simona Szarkova og Guro Nestaker. Den knivingen tror hun skjerper alle.

– Jeg føler at nivået hever seg når det er mange flere i en gruppe. Det merker man, at du aldri kan slappe av, selv om du ikke har gjort det, forteller hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.