Aker - Storhamar

Aker åpner best hjemme mot Storhamar. Førstedivisjonslaget går respektløst til verks og scorer kampens to første.

Storhamar sliter med å få spillet til å sitte og sette sjansene innledningsvis. Kristin Venn kontrer inn Storhamars første for kvelden. 

Aambakk lager straffe og pådrar seg en 2-minutter. Chana Masson redder straffen og følger opp med to mesterlige redninger. Gir ikke Aker mulighet til å dra ifra.

En skadefri Guro Nestaker dunker inn sitt første for kvelden, før Aambakk setter to kjappe.

19 minutter ut i førsteomgang har Storhamar tatt over initiativet. Leder 8-11.

Ingen enda en alvorlig skade for Storhamar vel? Elise Skinnehaugen blir liggende og må gå av banen med tydelige smerter.

Chana Masson fortsetter storspillet. Nå scorer hun jammen meg også. Øyner muligheten da Aker-keeper er ute av målet og kaster ballen i tomt nett.

Storhamar i føringen 10-16 da fire minutter gjenstår av omgangen.

Storhamar har festet nå. Guro Nestaker dundrer inn omgangens siste scoring og lagene går til pause på stillingen 10-19.

Aker kommer utpå tydelig påskrudde til andreomgang. Setter omgangens to første. Reduserer til 14-20 fire minutter ut i omgangen, før en toneangivende Malene Aambakk svarer for de gul-blå.

Unge Anna Mortvedt setter sin andre scoring for kvelden. 16-24.

Dette er langt fra avgjort. Med 15 minutter igjen av omgangen er Aker kun fem mål bak.

Storhamar holder på femmålsledelsen. 23-28 når åtte minutter gjenstår.

Kampen ender 26-31 og Storhamar er videre til neste runde.

Før kampen

Flere av Storhamars spillere kjemper mot klokka for å bli spilleklare til det viktige hjemmeoppgjøret mot Vipers om en uke.

Guro Nestaker, som har slitt med skader og sykdom og ikke var med forrige seriekamp mot Fredrikstad, er tilbake i troppen til onsdagens cupoppgjør mot Aker.

Heidi Løke, som har trøblet med en kneskade, spiller ikke.

HA-sporten følger oppgjøret mellom Aker og Storhamar fra klokka 19.00. 

Saken oppdateres

Storhamars lag: Chana Masson, Stine Lidén (målvakter) - Malene Aambakk, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord, Anna Feiring Ellingsen, Anna Mortvedt, Kristin Venn, Synne Fossheim, Moa Amanda Fredriksson, Betina Riegelhuth, Simona Szarkova, Guro Nestaker

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.