Storhamar håndball med styreleder Hans Christian Hustad, er storfornøyd med at herrelaget kommende sesong skal spille i 2. divisjon.

-Regelen er klokkeklar. To lag som inngår eller har partnerklubbavtale, kan ikke spille i samme divisjon. Hadde Toten fått medhold i sin klage hadde både Fjellhamar og Toten spilt i 2. divisjon. Selvfølgelig føler jeg med Toten, men regler et til å følges. Vi får bare håpe Toten satser videre og kommer sterkt tilbake, sier Hans Christian Hustad.

Herrehåndballen i Storhamar blir bare større og større. Kommende sesong har klubben et G16, G18, 3. divisjon og et 2. divisjonslag.

Det krever mange spillere, kvalifiserte trenere og en god økonomi.

Både på herre og damesiden skal spille i 2. divisjon. Det medfører flere turer i Nord-Norge i løpet av sesongen.

- Klart det er en kabal som må gå opp. Det koster mye med slike turer. Begge lag er selvfinansierende med dugnader med mere. Vi som ikke er på banen skal gjøre vår jobb, så får vi håpe at vår tilrettelegging er bra nok til at begge lagene gjør det bra i 2. divisjon, fortsetter Hans Christian Hustad.

Piotr Modestowicz blir hovedtrener og han får med seg Roger Jenssen på 2. divisjonslaget. Begge to har hatt ansvaret for laget i 3. divisjon i år. Med flere lag så må det inn flere trenere også.

- Jeg vil ikke ut med navn så tidlig i prosessen, men vi jobber med flere trenere. I tillegg håper vi på noen etablerte spillere inn i laget, sier Hustad.

Stein Christiansen, Sander Hustad, Henrik Jenssen, Håvard Solheim Jenssen og Tobias Futtrup var strålende fornøyd med at det blir en divisjon opp kommende sesong.

- Klart dette er et løft sportslig for oss. Vi skal satse enda mer, om det er mulig. Det er jo dette som er drømmen. Vi håper også at dette kan gjøre at det kommer noen spillere som kan løfte laget enda mer, sier guttene nesten i kor.

At det blir større kostnader på herrehåndballen, ville ingen av dem prate om.

- Vi skal konsentrere oss på det sportslige, så får de som har greie på økonomi ta seg av det, sier guttene.

Nå har spillerne en liten pause i treningene, men om ikke lenge starter hardkjøret.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.