Storhamar håndball med styreleder Hans Christian Hustad, er storfornøyd med at herrelaget kommende sesong skal spille i 2. divisjon.

-Regelen er klokkeklar. To lag som inngår eller har partnerklubbavtale, kan ikke spille i samme divisjon. Hadde Toten fått medhold i sin klage hadde både Fjellhamar og Toten spilt i 2. divisjon. Selvfølgelig føler jeg med Toten, men regler et til å følges. Vi får bare håpe Toten satser videre og kommer sterkt tilbake, sier Hans Christian Hustad.

Herrehåndballen i Storhamar blir bare større og større. Kommende sesong har klubben et G16, G18, 3. divisjon og et 2. divisjonslag.

Det krever mange spillere, kvalifiserte trenere og en god økonomi.

Både på herre og damesiden skal spille i 2. divisjon. Det medfører flere turer i Nord-Norge i løpet av sesongen.

- Klart det er en kabal som må gå opp. Det koster mye med slike turer. Begge lag er selvfinansierende med dugnader med mere. Vi som ikke er på banen skal gjøre vår jobb, så får vi håpe at vår tilrettelegging er bra nok til at begge lagene gjør det bra i 2. divisjon, fortsetter Hans Christian Hustad.

Piotr Modestowicz blir hovedtrener og han får med seg Roger Jenssen på 2. divisjonslaget. Begge to har hatt ansvaret for laget i 3. divisjon i år. Med flere lag så må det inn flere trenere også.

- Jeg vil ikke ut med navn så tidlig i prosessen, men vi jobber med flere trenere. I tillegg håper vi på noen etablerte spillere inn i laget, sier Hustad.

Stein Christiansen, Sander Hustad, Henrik Jenssen, Håvard Solheim Jenssen og Tobias Futtrup var strålende fornøyd med at det blir en divisjon opp kommende sesong.

- Klart dette er et løft sportslig for oss. Vi skal satse enda mer, om det er mulig. Det er jo dette som er drømmen. Vi håper også at dette kan gjøre at det kommer noen spillere som kan løfte laget enda mer, sier guttene nesten i kor.

At det blir større kostnader på herrehåndballen, ville ingen av dem prate om.

- Vi skal konsentrere oss på det sportslige, så får de som har greie på økonomi ta seg av det, sier guttene.

Nå har spillerne en liten pause i treningene, men om ikke lenge starter hardkjøret.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00