I dag ble det klart at Storhamar-talentet Mia Svele har signert en ny toårskontrakt med klubben.

Trener Arne Senstad forteller til klubbens hjemmeside at de er glade for å få signaturen hennes. 

– Jeg er glad for å ha med henne videre. Hun har vært en del syk i høst, men ser veldig bra ut om dagen. Det blir spennende å følge utviklingen hennes. Mia har allerede kommet fryktelig langt med tanke på alderen. Hun kommer til å bli en vanvittig god håndballspiller. Hun har vist at hun er god nok for en toppklubb i eliteserien, sier trener Arne Senstad.

Hovedpersonen er strålende fornøyd med å fortsette karrieren i Storhamar. 

– Jeg har vært mye syk denne høsten, men føler likevel at jeg har klart å utvikle meg. Det vil jeg gjerne fortsette med. Du finner ikke en bedre treningsgruppe enn det vi har i Storhamar og jeg har derfor ikke vurdert andre klubber. Jeg trives veldig godt. Jeg skal i hvert fall fullføre videregående på Hamar, men jeg håper at det blir satsing her i mange år, sier Svele.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.