Oppsal–Storhamar 20–33

Alle eksperter forventet før sesongen at Vipers skulle være det beste laget i norsk kvinnehåndball denne sesongen. Men Kristiansand-laget har tapt én kamp, og ligger bak Storhamar på tabellen.

– tøff kamp

Og i neste serierunde møtes de to lagene, til det som kan kalles en liten «seriefinale».

– Det kan du godt kalle det, fordi Vipers har tapt en kamp, mens Storhamar har vunnet alle sine. Det blir en kamp om poeng og alt, men det blir en veldig tøff kamp. Det blir stinn brakke, og det er de to beste lagene så langt denne sesongen, sier TV 2s håndballekspert Bent Svele til HA-sporten.

Han mener Storhamar har kvaliteter som vil gjøre det vanskelig for Vipers i Boligpartner Arena om to uker.

– Det blir en tøff kamp. Nå tapte de i Champions League igjen, og de har en Champions League-kamp onsdagen før de kommer til Hamar. Det blir spennende å se hvordan de takler det, forteller Svele.

Han mener Vipers er veldig solide, selv om de hadde et feilskjær mot Tertnes i serien for et par uker siden.

Legger presset på Vipers

Arne Senstad mener presset ligger på Vipers foran storkampen.

– Nå gleder jeg meg litt ekstra til den. Vi kan spille helt uten press, og vi har stilt oss i en god posisjon. Nå er Vipers kanskje enda mer skjerpet, men det er en deilig følelse. I enkeltkamper kan vi plage dem, og så vet vi at de har et kjempelag, sier Senstad, som først ønsker å ta seg videre i cupen mot Sola førstkommende søndag.

Betina Riegelhuth er enig med treneren.

Fortsatt ubeseiret

– Jeg tenker at de kan få leve med det presset. Alle har hausset de opp og sagt de skal vinne ligaen. De har underprestert, og vi skal nyte at vi spiller hjemme og kline på, sier hun.

Senstad er fornøyd med hvordan laget ser ut om dagen. Søndag banket hans jenter et svakt Oppsal-lag, og leder fremdeles serien.

– Det er tøft å reise rundt, være ubeseiret og lede serien. Vi lever godt med det, og så skal vi jobbe som faen, sier Senstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.