– Hadde Storhamar fått inn en bakspiller til som kan dundre inn mål fra 10–12 meter, så er klubben plutselig oppe på internasjonal kaliber, sier Randi Gustad, som mener en slik spiller også ville signalisert at klubben mener alvor i kampen om seriegull.

Gyllen gullmulighet

Før sesongen tippet hun Storhamar på bronseplass med Vipers som seriemester og Larvik på plassen bak.

– Men nå ser jeg ingen grunn til at Storhamar ikke bør ha det som en hårete ambisjon å ta gull, sier Gustad.

Hun er overrasket over hvor ustabile Vipers har vært så langt i sesongen, samtidig som de har et utfordrende kampprogram med Champions League i tillegg til hjemlig cup og serie. Larvik må klare seg uten Linn-Kristin Riegelhuth som er gravid. Derfor mener Gustad at Storhamar har en gyllen mulighet til å gå for gull denne sesongen.

Til nå har de gule og blå vunnet ti av ti kamper denne sesongen.

– Men Storhamar kommer til å gå på en smell etter hvert, og da handler det om å håndtere det på en god måte. Det nytter ikke å legge seg ned, men heller vise at man vil tilbake og reise seg på en god måte. I sånne situasjoner er en spiller som Heidi Løke gull verdt, mener hun.

– Kan slå alle

Håndballeksperten påpeker at laget fra Hamar vest ennå ikke har fått måle seg mot verken Vipers eller Larvik, slik at det er vanskelig å vurdere lagene opp mot hverandre foreløpig.

– Her ligger en annen nøkkel. Å vinne kampene mot Vipers og Larvik er man nødt til om man skal ta gull. Jeg er trygg på at Storhamar kan slå alle i Norge i enkeltkamper, men vurderer nok Vipers sin spillerstall som hakket hvassere enn Storhamar, sier hun, som har latt seg imponere av lagets sesonginnledning.

Keeperduell

4. november kommer Vipers til Hamar. Gustad mener kampen i stor grad vil dreie seg om keeperduellen.

– Det er en kamp jeg gleder meg enormt til og som jeg tror blir veldig spennende. I utgangspunktet er Vipers små favoritter, men med Storhamar i slik form og på hjemmebane så vil det bli åpent. Mye dreier seg om hvem som har dagen mellom stengene, for keeperduellen mellom Alma Hasanic Grizovic og Katrine Lunde vil bli helt avgjørende, sier hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.