Heidi Løke, ofte beskrevet som verdens beste strekspiller, synes det er utrolig moro å følge utviklingen til Storhamar-kollega Folkvord.

– Hun er ei herlig jente, en fighter, som alltid gir 100 prosent. Hun har tatt mange steg denne sesongen, og fortsetter hun utviklingen kan hun kjempe om en landslagsplass etter hvert. Hun er flink til å komme i rom, har gode avslutninger, og er utrolig sterk, sier Løke, og fortsetter:

– Ellen er veldig godt trent, og det må du være som strekspiller. Vi får mye juling, og blir passet på hele tiden, sier Heidi Løke, som står med 13 scoringer, og som gleder seg til onsdagens toppkamp mot Tertnes på hjemmebane.

Var veldig spent

Ellen Marie Folkvord er veldig godt fornøyd med sesongen så langt, og forteller at hun har lært mye av Heidi Løke.

– Jeg må innrømme at jeg var veldig spent før sesongen, spent på spilletid. Jeg bestemte meg for å ta utfordringen, og tenkte at jeg er utrolig heldig som får trene med verdens beste strekspiller hver dag. Fokuset mitt er å prestere så bra som mulig når jeg får muligheten, sier Ellen Marie Folkvord, og fortsetter:

– Heidi er utrolig flink til å lære bort, og hun setter standarden på treningene. Jentene får høre det hvis ting ikke stemmer. Samtidig er hun veldig positiv, og er ekstremt opptatt av utvikling. Hun er et forbilde for meg.

Suksess med to på streken

Mot Byåsen hadde Storhamar stor suksess i spillet med sju mot seks utespillere – med både Folkvord og Løke på banen samtidig.

– Det er utrolig spennende å spille med to strekspillere. Motstanderen er veldig opptatt av å passe på Heidi, og det gir mer rom for meg. Det er helt perfekt for meg og ikke minst for laget, sier Ellen Marie Folkvord, som spilte mye i oppkjøringen.

– Jeg kom godt inn i det, og har en veldig bra kjemi med Betina Riegelhuth, sier 27-åringen, og legger til:

– Jeg har alltid vært glad i å trene, og er glad i å bli sliten når jeg trener. Det er ingen tvil om at alt blir lettere når du er godt trent. I tillegg har vi en teknisk økt i uka, som har hjulpet mye. Med Alma inn som keeper handler det om å være skikkelig skjerpet i avslutningene på treningene også, sier Ellen Marie Folkvord, som har truffet med veldig mye så langt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.