Rælingen – Storhamar 16–27

Tirsdag kveld sto Hasanic Grizovic (28) sin første kamp i Storhamar-trøya i treningskampen mot Rælingen, og gjorde sine saker meget godt i den omgangen hun fikk stå mellom stengene.

Det siste året har hun vært gjennom fødsel og fått spilt mindre håndball enn hun pleier, noe hun selv merker på formen.

– Jeg føler meg litt rusten, men jeg fikk stått en del før sommeren i Larvik, i og med at Sandra (Toft) var ute. Det hjalp veldig. Jeg har fått mye håndball nå, så kroppen er på vei tilbake, smiler hun.

Hasanic Grizovic er fra Bosnia, men spiller på det montenegrinske landslaget, og hun er meget temperamentsfull på banen.

Elsker temperamentet

Det er en egenskap trener Senstad setter stor pris på.

– Alma har det naturlige Balkan-temperamentet, og det gleder meg. Det blir fint å få brukt det, forteller Senstad, også han kjent for å ha et temperament litt over gjennomsnittet.

– Det er mange som mener jeg ikke er norsk, og at jeg har mye Balkan-temperament i meg. Jeg setter pris på at hun har det, at det smeller litt og at hun sier fra. Hun spiller med hjertet, og det liker jeg, forteller treneren.

Alma sluttet seg til sine nye lagvenninner mot slutten av forrige uke, og så langt stortrives hun.

På spørsmål om det stemmer at hun har mye temperament, svarer hun følgende, med sønnen Tarik (11 måneder gammel) på armen: 

– Ja, og det har han lille her arvet. Det er viktig å ha i mål, så lenge det ikke blir ufyselig, så er det bare bra, forteller hun.

Fornøyd med keeperne

Selv om hun ikke føler hun er i toppform per nå, er hun helt sikker på at hun vil være det til seriestarten 30. august mot Sola.

– Toppformen er ikke langt unna. Og jo mer jeg spiller, jo mer selvtillit får jeg, og jo fortere kommer jeg i toppform, sier hun.

Senstad roser det Hasanic Grizovic og Inga Presker har tilført laget.

– Det er en av de tingene jeg er mest fornøyd med i oppkjøringen, det er målvaktsparet. Det ser veldig spennende ut. Jeg håper vi får mye glede av det utover, sier Senstad.

Han mener de har en av ligaens aller beste keepere i Hasanic Grizovic, dersom hun er i form.

– Får vi hun i form, så er hun absolutt av de beste. Katrine Lunde Haraldsen er tilbake i ligaen, det er flere gode nå, men hun er absolutt en av de beste i Norge nå, det er jeg ikke i tvil om, forteller Senstad med et smil.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.