Etter Senstads tordentale i pausen mot Sola gikk SIL-jentene fra 16–12 til 35–20.

Nå venter svake Glassverket i Drammen søndag, så noe annet kalassifre vil overraske.

– Det var moro at de responderte så bra da jeg sa ifra i pausen mot Sola, sier Senstad til HA-sporten.

For detaljert

Toten-mannen mener kampene mot Sola og Glassverket har gitt ham muligheten til å gå inn i kampene på en litt annen måte enn han gjorde mot Vipers før jul og i hjemmekampen mot Larvik i forrige uke.

– Vi har brukt mye tid på motstandere. De har fått motstanderne ned i minste detalj, sier han.

– Kanskje det har blitt i overkant mye. Nå fokusere vi mest på oss selv og hva vi skal gjøre, og målet er å fortsette på det vi gjorde onsdag, sier Senstad til HA-sporten.

Vipers suverene

Før kampen mot Glassverket er Storhamar på 3. plass – bare ett poeng bak Larvik og Vipers. Sørlendingene har også en kamp mindre spilt.

Senstad mener også at Vipers nå er den opplagte gullkandidaten, mens Storhamar nå er nærmest en 3. plass i serien.

– Det vi har lært er at det var overraskende langt fram til Vipers. Der strakk vi ikke til i det hele tatt. Det var skuffende, fastslår Senstad.

Han er også skuffet over at de ikke slo Larvik på hjemmebane.

– Jeg er litt overrasket over det også, men Byåsen er på vei opp og fram. Vi er litt på riktig vei nå, men det er den bronsen som er naturlig å gå etter nå. Vi må se opp for de lagene som kommer bakfra. Så får vi fokusere på sluttspillet etter seriespillet igjen. Der kan vi ha noe mer å hente, mener Senstad.

Tråkket over

Storhamar-treneren føler han har mange spillere som kan gjøre en jobb, men flere har slitt litt med den fysiske formen som gjør at de ikke holder så lenge som ønsket.

I tillegg har Malene Aambakk tråkket over på begge beina, så hun blir neppe spilleklar mot Glassverket søndag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.