Malene Aambakk fikk et brudd i hånda under treningskampen mot Larvik forrige uke.

Skaden holder skytteren ute i minst fire uker, og skapte flere utfordringer for Arne Senstad.

– Hun ødela et bein i hånda på ringefingeren. så hun må gå med gips i fire uker, sier Senstad.

I tillegg måtte han klare seg uten Gabriella Juhasz, Heidi Løke og Anne Kjersti Suvdal.

Suvdal pådro seg en skade under cupkampen mot Lillehammer, og det er uvisst når hun kan være tilbake i spill.

– Den skaden kommer nok til å ta litt tid. Det vet jeg selv, med en sånn strekk, at den kan være lumsk, forklarer Senstad.

Fra før er det klart at Kamilla Sundmoen går glipp av hele sesongen.

Playmakeren er gravid, og Arne Senstad har uttalt at han er på utkikk etter en erstatter for sin viktige spiller.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.