• .

Storhamar - Stabæk 26-20:

Storhamar tok tak fra start av mot Stabæk, og var i realiteten aldri truet i løpet av kampen.

Arne Senstad gledet seg over spillet til spesielt Betina Riegelhuth etter Stabæk-kampen.

- Jeg synes Betina har løftet seg veldig den helga her. Hun har hatt fine innganger til kampene, vært mye mer nøyaktigere i vurderingene, og skaper en del sjanser på grunn av det, roser Senstad.

Mener Betina har tatt tak

Riegelhuth var banens gigant framover i banen, og scoret flere lekre mål, samtidig som hun styrte det offensive spillet til Storhamar.

- Hun har tatt tak.Eneste er at hun kan bli for passiv bakover. Men det er det vi skal jobbe med videre. Det har vært et helt annet trøkk i henne nå denne helgen, sier Senstad.

Han er totalt sett brukbart fornøyd med alle tre kampene så langt i Skjærgårdslekene.

-  Men vi svinger for mye i prestasjonene. Mot Vipers var vi gode i to ganger 25 minutter, men det blir litt for mye tilfeldig i de to siste kampene, sier Senstad.

Storhamar-treneren mener  likevel han har fått se en del tendenser til at det defensive spillet begynner å komme seg, selv om det tidvis er langt under der det bør være.

- Det er tidvis veldig bra kontroll defensivt. I begynnelsen mot Stabæk er det veldig bra angrepsspill, sier Senstad.

Tok kommandoen

Storhamar gikk ut i hundre mot Stabæk og tok kommandoen fra start.

Tidligere scoringer fra Betina Riegelhuth og Folkvord sendte jentene opp i føringen. 

Etter åtte minutter ledet Storhamar 4-2. 

Storhamar fortsatte å mate på framover, og etter 18 minutter ledet de 12-7.

Stabæk slet med å skape all verdens mot et Storhamar-lag som sto meget godt i forsvar. 

Bærums-laget nærmet seg litt utover i omgangen, men var aldri bedre enn at Storhamar hadde full kontroll fram til pause. 

Stillingen var 15-9 etter de første 25 minuttene. 

Full kontroll

Stabæk yppet seg innledningsvis på den andre omgangen, og spiste seg inn til å ligge fire mål bak.

Men så våknet Storhamar mer til liv, og rykket fra igjen, og ledet 19-13 etter 33 minutter. 

Resten av oppgjøret var jevnt, men med et lite overtak til Storhamar.

Dessverre ble skuddene og avslutningene altfor upresise og svake, og de klarte aldri å seile skikkelig i fra Stabæk.

Storhamar vant til slutt 26-20.

Storhamars lag:

Alma Hasanic Gizovic, Inga Presker - Hilde Egset, Andrea Næss, Betina Riegelhuth, Anne Kjersti Suvdal, Malene Aambakk, tonje Enkerud, Ellen Marie Folkvord, Moa Fredriksson, Elise Skinnehaugen, Aleksandra Zimny, Miriam Sæther

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.