Lunde ble fraktet ut på båre under søndagens bronsefinale i Champions League mellom Vipers Kristiansand og Metz.

Den 39 år gamle landslagsmålvakten skrek ut i smerte etter å ha landet stygt halvveis ut i førsteomgang.

Det ble senere bekreftet at Lunde hadde røket det fremre korsbåndet. Keeperveteranen fra Kristiansand må dermed belage seg på minst ni måneder med opptrening, skriver NRK.

Det er dårlig nytt for Vipers, som allerede 18. mai møter Storhamar til første finale i sluttspillet.

Lunde har vært blant Vipers' desidert viktigste spillere denne sesongen og ble nylig tatt ut på All Star-laget i Champions League. 

Vipers vant til slutt bronsefinalen mot Metz 31-30.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.