Storhamar-Stabæk 28–20

Løke fikk spille de første 15 minuttene av begge omganger, og så ikke ut til å være preget av å ikke ha spilt kamp på lenge.

– Det var veldig gøy å få noen minutter, og å få debuten for Storhamar. Dette har jeg gledet meg til, og det var godt å få satt noen mål, forteller Løke etter kampen. Hun satte tre mål i førsteomgang, før hun satte to til i andreomgang. Storhamar vant 28–20.

– Jeg synes vi spiller en god kamp, og vi klarer å være aggressive. I dag satt forsvaret skikkelig, bortsett fra noen få perioder i kampen. Men alt i alt en veldig god kamp av oss, forteller profilen.

Og hun lover Storhamar-fansen flere prestasjoner fra øverste hylle i framtiden.

– Kroppen har litt igjen før jeg er på mitt aller beste, men nå begynner jeg å kjenne at bevegelsene sitter, og at kroppen henger med på det hodet vil, så det er deilig å kjenne. Jeg kan love Storhamar-supporterne at jeg skal bli enda bedre, forteller Løke etter sin første offisielle kamp i Storhamar-trøya.

Verdens beste strekspiller

Arne Senstad var storfornøyd med å ha Løke tilbake i kamp.

– Den jobben og de målene hun leverer får man med å ha verdens beste strekspiller på banen. Vi ser at Stabæk passer godt på henne og holder hun mye inne på linja, men da får skytterne mye plass. Så det må vi passe på å utnytte. Men selvfølgelig er hun et kjempeaktivum. Vi valgte å starte litt rolig siden hun ennå ikke er i toppform, men allerede nå er hun jo fantastisk, og det kommer bare til å bli enda bedre, forteller Senstad etter kampen.

– Fryd å komme på trening

Han var godt fornøyd med storseier over Stabæk. Storhamar står dermed med full pott og seks poeng. Nå er laget helt oppe på andreplass på tabellen.

– Det var en veldig solid gjennomføring av oss. Vi har jobbet mye defensivt de to siste ukene, og gjort om på en del ting, men jeg synes jentene har respondert veldig godt på det. Det har vært en fryd å dra på trening, og det er alltid en veldig bra ting. Vi klarer å stå godt, forteller han.

Anne Kjersti Suvdal fikk også sin debut, og keeper Alma Hasanic Grizovic var tilbake fra skade. Begge gjennomførte en god kamp.

– Det er veldig godt å ha de tilbake, og nå begynner vi å ligne på et skikkelig håndball-lag, avslutter Senstad muntert.

Storhamar har tre kamper på én uke fra neste søndag. Da møter de Gjerpen søndag, Molde onsdag og Byåsen søndag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.