Storhamar-Stabæk 28–20

Løke fikk spille de første 15 minuttene av begge omganger, og så ikke ut til å være preget av å ikke ha spilt kamp på lenge.

– Det var veldig gøy å få noen minutter, og å få debuten for Storhamar. Dette har jeg gledet meg til, og det var godt å få satt noen mål, forteller Løke etter kampen. Hun satte tre mål i førsteomgang, før hun satte to til i andreomgang. Storhamar vant 28–20.

– Jeg synes vi spiller en god kamp, og vi klarer å være aggressive. I dag satt forsvaret skikkelig, bortsett fra noen få perioder i kampen. Men alt i alt en veldig god kamp av oss, forteller profilen.

Og hun lover Storhamar-fansen flere prestasjoner fra øverste hylle i framtiden.

– Kroppen har litt igjen før jeg er på mitt aller beste, men nå begynner jeg å kjenne at bevegelsene sitter, og at kroppen henger med på det hodet vil, så det er deilig å kjenne. Jeg kan love Storhamar-supporterne at jeg skal bli enda bedre, forteller Løke etter sin første offisielle kamp i Storhamar-trøya.

Verdens beste strekspiller

Arne Senstad var storfornøyd med å ha Løke tilbake i kamp.

– Den jobben og de målene hun leverer får man med å ha verdens beste strekspiller på banen. Vi ser at Stabæk passer godt på henne og holder hun mye inne på linja, men da får skytterne mye plass. Så det må vi passe på å utnytte. Men selvfølgelig er hun et kjempeaktivum. Vi valgte å starte litt rolig siden hun ennå ikke er i toppform, men allerede nå er hun jo fantastisk, og det kommer bare til å bli enda bedre, forteller Senstad etter kampen.

– Fryd å komme på trening

Han var godt fornøyd med storseier over Stabæk. Storhamar står dermed med full pott og seks poeng. Nå er laget helt oppe på andreplass på tabellen.

– Det var en veldig solid gjennomføring av oss. Vi har jobbet mye defensivt de to siste ukene, og gjort om på en del ting, men jeg synes jentene har respondert veldig godt på det. Det har vært en fryd å dra på trening, og det er alltid en veldig bra ting. Vi klarer å stå godt, forteller han.

Anne Kjersti Suvdal fikk også sin debut, og keeper Alma Hasanic Grizovic var tilbake fra skade. Begge gjennomførte en god kamp.

– Det er veldig godt å ha de tilbake, og nå begynner vi å ligne på et skikkelig håndball-lag, avslutter Senstad muntert.

Storhamar har tre kamper på én uke fra neste søndag. Da møter de Gjerpen søndag, Molde onsdag og Byåsen søndag.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00