Det er VG som bringer nyheten torsdag.

Verdensstjernen forlot den ungarske klubben og signerte for Storhamar før forrige sesong. I sommer var Györ på banen for å få Løke tilbake igjen, for andre gang på under ett år.

Les også: Løke etter stortapet: – Det virka som om vi var redde.

Det var aldri aktuelt, forteller Løke til avisen.

- Jeg valgte selv å reise hjem fra Györ. Det var en grunn til det. Jeg har to barn og den eldste går på skole. Så det går ikke. Det ble lagt dødt med en gang, sier Løke.

I vinter sa Storhamar selv nei til å låne ut Løke til den samme klubben. Strekspilleren var en bærebjelke for det ungarske mesterlaget i seks sesonger, mellom 2011 og 2016.

Les også: Landslagssjefen roser Storhamar: - Fantastisk lojal gruppe.

På to seriekamper denne sesongen står Løke bokført med 13 scoringer. I disse dager er hun opptatt på landslagsoppdrag.

Storhamar spiller sin neste kamp 3. oktober. Da venter Follo borte i NM, før Skrim Kongsberg kommer til Hamar en uke senere til seriekamp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.