Det er cirka tre uker siden Løke ble mamma for andre gang. Tirsdag var hun tilbake på håndballbanen. Men det gikk ikke helt etter avtalen hun hadde gjort med Arne Senstad før økta.

– Vi hadde en avtale om at det er viktig å holde igjen, bare være med på litt pasninger og sånn. Men så fort hun kom inn på linja der så glemte hun alt vi hadde snakket om. Det blir nok viktig å holde henne igjen litt, at hun ikke tar det for raskt. Hun må bygge seg opp, forteller Senstad.

Skulle ta det roligere

Løke selv hadde heller ikke spesielt stor tro på at hun kom til å ta så stor del i duellene som hun gjorde under mandagens økt.

– Jeg tenkte jeg skulle ta det roligere, men det kjentes veldig bra ut. Vi får se hvordan kroppen er tirsdag. Jeg kommer nok til å kjenne at jeg har spilt håndball igjen, for å si det sånn, ler hun.

Forrige gang hun spilte håndball var tilbake i november, noe hun merket godt.

Likevel er hun fornøyd med framgangen hun har hatt fysisk siden fødselen.

– Jeg føler jeg har kommet lenger enn jeg trodde jeg skulle. Jeg skal ikke rett ut i masse dueller ennå, men jeg fikk kjent på det i dag. Jeg sa ifra i starten at de ikke skulle ta meg så hardt i duellene, men jeg kjente at det gikk bare bedre og bedre, og da kunne de få ta i litt mer, forteller hun.

Må bremse Løke

Og akkurat det, at hun både tok imot og ga litt juling mandag, overrasket ikke Senstad. Han tror selv at hans viktigste oppgave opp mot Løke i tiden framover, blir å holde henne tilbake på treninger.

– Hun er dårlig til å bremse selv, så vi får passe på litt. Så lenge hun holder seg hel og ikke drar på seg noen småskader, så er det greit. Det er ikke noe mål for meg at hun er klar til seriestarten 30. august, det ville vært mot alt det som er normalt, mener Senstad.

Han mener det skal være nærmest umulig for Løke å bli hundre prosent klar til seriestarten.

– Det er mulig hun kan komme innpå, men hun må ha mer tid før hun er klar. Det er greit at hun er et unikum, men det handler om at vi ikke stresser det. Jeg kommer til å bruke henne så fort jeg kan, men det skal være trygt.

Løke selv har seriestarten som et mål, men er klar over hva hun må jobbe med i ukene framover.

– Jeg merker at jeg er for tung, at jeg må ned noen kilo. Det går ikke like fort i retningsforandringer. Det blir mye fysisk og løping i tiden framover, smiler hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.