Storhamar har startet andre omgang bra og leder 18-11 etter 34 minutter. Løke har putta to så langt i omgangen.

Ti minutter ut i andre omgang er stillingen nå 21-12 til hjemmelaget.

47 minutter spilt og Storhamar leder 24-15.

Storhamar har foretatt et keeperbytte, og det er nå Inga Presker som vokter buret.

Så langt har Løke scoret 5, mens Bettina Reigelhuth, Elise Skinnehaugen og Tonje Enkerud alle har notert seg for 4 i målprotokollen.

Storhamar fortsetter å gjøre jobben i forsvar. Det står 27-17 med fem minutter igjen.

28-19 med ett minutt igjen. Storhamar er per nå på andreplass på tabellen.

Kampen er ferdig og det endte 28-20 til Storhamar. Elise Skinnehaugen vant Storhamars bestemannspris.

Første omgang

Storhamar har startet kampen bra og leder 8-3 etter det første kvarteret. Heidi Løke har putta tre, mens andre debutant Suvdal har scoret ett.

Også keeper Grizovic har fått en god start og varte opp med flere solide redninger.

Storhamar fortsetter å styre kampen. Etter 20 minutter står det nå 11-4. Bettina Riegelhuth har scora to, det samme har Gabriella Juhasz.

Da er det pause på stillingen 14-9 til Storhamar. Bettina Reigelhuth har scoret 4 mål, Heidi Løke 3, Gabriella Juhasz 3.

før kampen

Senstad gleder seg til se hva nykommerne kan tilføre.

– Det er klart dette styrker laget. To klassespillere skal inn i laget og jeg gleder meg veldig. Dette har jeg ventet lenge på, sier trener Senstad.

Anne Kjersti Suvdal gleder seg til å debutere i seriesammenheng.

– Det skal bli veldig morsomt. Klart det er spesielt å komme til en ny klubb, ny hall, nye lagvenninner og nye tilskuere. Jeg tror vi har noe på gang, sier Anne Kjersti Suvdal.

Keeper Alma Hasanic Grizovic er tilbake fra skade og vokter buret fra start.

Storhamar står med to seire etter to kamper, mens Stabæk står med to tap og null poeng.

HA oppdaterer underveis i kampen.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.