I dag ble terminlisten for den kommende håndballsesongen offentliggjort. 

Og Storhamar, med Heidi Løke på laget, starter sesongen med et tøft bortemøte med Sola og Camilla Herrem.

Kampen skulle egentlig vært spilt 3. september, men oppgjøret er flyttet på grunn av at TV 2 har valgt å sende kampen på TV.

Storhamars første hjemmekamp er 13. september. Da kommer Glassverket på besøk til Boligpartner Arena. 

Heidi Løke er tilbake i Norge etter fem sesonger i den ungarske toppklubben Györ.

Løke regnes som verdens beste strekspiller, og hun har vært med på EMs All star-lag tre ganger, VMs All star-lag to ganger og OLs All star-lag to ganger.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.