Det skriver klubben i en pressemelding.

Lidén har skrevet under på en kontrakt som strekker seg fram til 2018. 

Dette skriver klubben:

Førstemålvakt Alma Hasanic Grizovic er gravid. Hun har termin i månedsskiftet juni/juli og vil være klar for spill igjen til høsten. I tillegg til de to nevnte er klubben fortsatt på utkikk etter en målvakt til.

Stine Lidén la opp i fjor, og i vinter fikk hun sønnen Jesper. Nå er hun klar for comeback.

– Jeg er avhengig av god støtte fra samboeren min, men tanke på Jesper. Da han ga klarsignal, kjente jeg at det hadde vært morsomt å få en ordentlig avslutning på karrieren min, sier Lidèn.

Hun har gode minner om å spille ute i Europa.

- Jeg husker jo sist vi spilte e-cup, og hvor morsomt det var. Også hadde der vært veldig morsomt å spille sammen med Alma. Det blir hardt, men jeg er i hvert fall igang med trening og skal gjøre mitt beste for å bli klar til seriestart, sier Lidén.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.