Trekningen blir foretatt i Oslo mandag klokka 12.00.

Storhamar slo ut Sola søndag. Nå venter de spent på hvem som blir semifinalemotstander.

De tre andre

Vipers, som kanskje er den største favoritten av de fire lagene som er igjen, hadde ingen problemer med å slå ut Fredrikstad.

Stabæk vant også greit 33-24 mot 1. divisjonslaget Skrim i sin kvartfinale.

Larvik, som er i et generasjonsskifte, viste styrke da de slo ut Tertnes borte med 33-30.

HA-sportens vurdering av drømmemotstander er slik, i denne rekkefølgen: Stabæk, Larvik og Vipers.

Sundmoens vurdering

Storhamars spillende daglig leder Kamilla Sundmoen vurderer alternativene slik:

- Dette er vanskelig å vurdere. Men fra mitt ståsted er det morsomt å møte Vipers på hjemmebane i en fullsatt boligpartner Arena. Det er antakeligvis den tøffeste motstanderen, men vi må uansett vinne mot de her eller i en eventuell finale i spektrum. Jeg skal ikke legge skjul på at det hadde vært drømmemotstanderen.

- Larvik har kommet seg betraktelig de siste kampene jeg har sett. De er en liten «outsider».

- Stabæk skal vi slå 10 av 10 kamper. For underholdningen sin del Vipers eller Larvik. Men det er klart at Stabæk som motstander gjør oddsen bedre for å komme til Spektrum. Men cup er cup så man vet aldri, sier Sundmoen.Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.