Trener Roger Jenssen var stolt av laget da han snakket med HA-sporten.

– Vi møter et godt og sterkt lag, men ungguttene våre står imot på en imponerende måte. Dette var en veldig god prestasjon av et så ungt lag, sier treneren.

Stian Christiansen, som ble historisk da han scoret lagets første mål i helgen, var igjen sentral.

Han scoret ni mål.

– Det blir feil å skulle dra fram enkeltspillere, for det var mange som sto fram i dag. Men alle gjorde en kanonkamp, forteller Jenssen til HA-sporten.

Han forteller om kampen:

– Vi ledet med to mål etter første omgang, men så kom Lillehammer tilbake, og de ledet også. Men så kom vi tilbake – og til slutt hadde vi god kontroll på kampen, der vi kunne spille den inn, sier han. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.