(Storhamar - Larvik 26-25)

De første fem minuttene rakk Storhamar å brenne fem store sjanser. Larvik var derimot effektive da de fikk muligheten og ledet 2-0.

Sju og et halvt minutt tok det før hjemmelaget scoret sitt første mål, ved Tonje Enkerud.

Etter en time-out kviknet Storhamar-jentene til og scoret et par kjappe mål og ledet med 4-3. På dette tidspunktet hadde Heidi Løke kommet inn og vist sine kvaliteter på streken.

Løke scoret sitt første mål i den gule og blå drakten etter 17 minutter og 50 sekunder da hun scoret 6-4-målet til Storhamar etter en god periode av hjemmelaget.

Storhamar hadde god flyt i spillet sitt midtveis inn i den første omgangen og klarte å opparbeide seg en ledelse på fire mål, med sterk påvirkning av nevnte Løke. 

Med ti minutter igjen giret Larvik opp og gjorde livet surt for Storhamar-jentene. Linn-Kristin Riegelhuth scoret seks mål den første omgangen og spilte en nøkkelrolle i bortelagets opphenting.

Storhamar kom tilbake helt på tampen og ledet 12-11 etter én omgang.

Larvik startet friskt i andreomgang og brukte fem minutter på å snu kampen, mens Storhamar ennå ikke hadde våknet skikkelig.

Etter sigende fikk Storhamar-trener Arne Senstad dratt i gang Storhamar-maskineriet. Etter 40 minutter ledet Storhamar fremdeles med ett mål i en jevnspilt åpning på andre omgang.

Etter 46 minutter var vertene tilbake i en tremåls-ledelse og sto frem på en god måte ute på parketten.

Løke skulle vise seg å ikke være ferdigscoret for kvelden, da hun scoret både én og to ganger til før det gjenstod fem minutter.

Storhamar klarte å holde unna helt inn og vant til slutt kampen 26-25.

- Det er selvsagt en god følelse å slå Larvik. Likevel er det mye jeg ikke er fornøyd med i denne kampen. Jeg er glad det er igjen én uke til seriestart, for vi har mye å jobbe med, sier Arne Senstad etter kampen.

Saken oppdateres!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00