(Storhamar - Larvik 26-25)

De første fem minuttene rakk Storhamar å brenne fem store sjanser. Larvik var derimot effektive da de fikk muligheten og ledet 2-0.

Sju og et halvt minutt tok det før hjemmelaget scoret sitt første mål, ved Tonje Enkerud.

Etter en time-out kviknet Storhamar-jentene til og scoret et par kjappe mål og ledet med 4-3. På dette tidspunktet hadde Heidi Løke kommet inn og vist sine kvaliteter på streken.

Løke scoret sitt første mål i den gule og blå drakten etter 17 minutter og 50 sekunder da hun scoret 6-4-målet til Storhamar etter en god periode av hjemmelaget.

Storhamar hadde god flyt i spillet sitt midtveis inn i den første omgangen og klarte å opparbeide seg en ledelse på fire mål, med sterk påvirkning av nevnte Løke. 

Med ti minutter igjen giret Larvik opp og gjorde livet surt for Storhamar-jentene. Linn-Kristin Riegelhuth scoret seks mål den første omgangen og spilte en nøkkelrolle i bortelagets opphenting.

Storhamar kom tilbake helt på tampen og ledet 12-11 etter én omgang.

Larvik startet friskt i andreomgang og brukte fem minutter på å snu kampen, mens Storhamar ennå ikke hadde våknet skikkelig.

Etter sigende fikk Storhamar-trener Arne Senstad dratt i gang Storhamar-maskineriet. Etter 40 minutter ledet Storhamar fremdeles med ett mål i en jevnspilt åpning på andre omgang.

Etter 46 minutter var vertene tilbake i en tremåls-ledelse og sto frem på en god måte ute på parketten.

Løke skulle vise seg å ikke være ferdigscoret for kvelden, da hun scoret både én og to ganger til før det gjenstod fem minutter.

Storhamar klarte å holde unna helt inn og vant til slutt kampen 26-25.

- Det er selvsagt en god følelse å slå Larvik. Likevel er det mye jeg ikke er fornøyd med i denne kampen. Jeg er glad det er igjen én uke til seriestart, for vi har mye å jobbe med, sier Arne Senstad etter kampen.

Saken oppdateres!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.