Storhamar - Stabæk 34-22

Storhamar hadde grei kontroll gjennom hele kampen. Slutten av 1. omgang var veldig bra. Det sto 19-10 etter de første 30 minuttene. Utover i 2. omgang ble det en del skifter, og en del av rytmen forsvant. 

Storhamar-trener Arne Senstad sa dette etter kampen:

- Det svingte litt i 1. omgang. Det startet bra, men så slapp vi oss ned både bakover og offensivt. Vi fikk bra trøkk og en fin avslutning på omgangen. Vi testet ut noen varianter utover i kampen. Dessverre ble det litt høye skuldre på noen, men jeg er godt fornøyd med å vinne med 12 mål med så mange ruleringer på laget, sier Arne Senstad.

Kamilla Sundmoen sliter litt med kneet og sto over kampen.. Trener Arne Senstad krysser fingrene.

- Vi vet ikke hvor alvorlig det er. Hun skal til sjekk mandag, sier Senstad.

Kamilla Sundmoen sa dette:

- Jeg tror ikke det er noe alvorlig, men jeg vil ikke ta noen sjanser. Det er tre uker til neste kamp etter Stabæk-kampen. Det kommer viktige kamper og et sluttspill som jeg har lyst til å spille, sier Sundmoen, som var på plass i Nadderud Arena.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.