Vipers - Storhamar 19-19

Storhamar gjennomførte to meget solide omganger mot Vipers, som av de fleste regnes som den gjeveste utfordreren til å vinne seriegullet den kommende sesongen.

Storhamar lå under ved pause, men startet den andre omgangen sterkt og snudde kampen. En periode ledet Storhamar-jentene med tre mål, men helt på slutten av kampen utliknet Vipers til 19-19.

Overrasket over resultatet

Gjennomføringen av kampen gledet Storhamar-trener Arne Senstad.

- Resultatet er veldig overraskende, vi hadde litt lavt fokus på det, for jeg trodde de skulle være bedre. Men det vi gjorde utpå banen er det som gleder meg mest. Hadde vi tapt eller vunnet med ett hadde ikke hatt mye å si, men det ble uavgjort, sier Senstad etter kampen.

Han forteller at gruppa hadde en god prat foran kampen, hvor de ble enige om flere ting de skulle gjennomføre i løpet av matchen. 

- Jentene var bestemte foran kampen. Jeg tror de følte de var utfordrere, og det tente dem. Tenningsnivået var bra, vi fikk orden på det defensive, og hadde flere gode angrep framover. Vi mistet litt rytmen tidvis, ble litt for langt unna dem, men generelt var dette mye bedre enn jeg har sett tidligere.

Forsvarsspillet gledet

Senstad har ønsket å ha defensivt fokus i starten på oppkjøringen, noe som fremdeles er prioriteten.

Derfor var han strålende fornøyd med det jentene viste fram i forsvar fredag kveld.

- Det er forsvarsspillet som gleder meg mest i dag. Vi står opp bra, viser at vi kan stå nedgruppert, bruke hodet og ikke bli dratt ut på alt. Vi var fornuftige i store deler av kampen, forteller en smilende Senstad. 

Han synes kampen var en god bekreftelse på det de har jobbet med så langt i sesongoppkjøringen, og at kampen også viser at begge lag fremdeles har en del å jobbe med.

- Det er godt, for vi var litt usikre etter Danmark, treningene den siste uken, og jeg har følt vi har slitt med å finne konseptet. Dette var et langt skritt i riktig retning, og så får vi bare jobbe derfra. Det er godt at det er noen uker til det begynner å gjelde, men det er en god bekreftelse på det vi har jobbet med, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00