Det opplyser Storhamar om i en pressemelding.

- Vi er så heldig å ha med banken på laget og de har gjort dette arrangementet mulig. Vi håper mange ønsker å få med seg «Sparebank1-kampen», som blir den siste store testen før seriestart, sier arrangementsansvarlig i Storhamar Håndball Elite, Vegard Strøm.

Heidi Løke, som kom til Storhamar fra Champions League-mesterne Gyør foran denne sesongen, fødte en sønn i slutten av juni. Fram til Sparebank1-kampen skal hun bruke tiden til å komme bedre form både fysisk og håndballmessig.

Storhamar har fremdeles til å gode å slå Larvik, men hadde mesterlaget i knestående forrige sesong. Nå byr muligheten seg på ny, i det som blir en del av oppkjøringen til den nye sesongen.

- Det blir en viktig oppkjøringskamp. Håpet er at vi skal få den første store testen med noenlunde fullt mannskap. Det er helt perfekt med denne kampen en uke før seriestart. Det gir oss en pekepinn på hvor vi står. Jeg håper også at interessen rundt kampen blir stor, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.