Storhamars håndballjenter skulle i utgangspunktet ta ferge mellom Larvik og Hirtshals mandag kveld.

Slik gikk det nemlig ikke.

Minibussen som fraktet spillerne sørover, havarerte et stykke før de kom fram til Larvik, og spillerne måtte derfor belage seg på omvei.

"Senstads bussreiser", som Kamilla Sundmoen kaller det, fikk raskt snudd seg om og ordnet ny skyss videre til Gøteborg, slik at spillerne tar ferge derfra senere mandag kveld.

- Vi havarerte i Asker. Det kom en bergingsbil og nå har vi fått en ny buss. Nå er spørsmålet om vi rekker fergen, ellers får vi kjøre rundt, forteller Moa Fredriksson fra lagets nye buss.

Selv om de ikke rakk båten, er det ingen som henger nevneverdig med hodet blant jentene, forteller hun.

- Stemningen er alltid bra hos de jentene her, men vi var ikke glade for at vi mistet båten. Alle har sovet litt, og vi er litt irriterte over at de andre rakk båten. Ellers er det ikke noe stress. 

"De andre" er blant andre Kamilla Sundmoen og Arne Senstad, som kjører privatbiler nedover. De rakk nemlig fergen fra Larvik. 

På spørsmål om Fredriksson kan anbefale Senstads bussreiser til andre personer, svarer hun spøkefullt:

- Nei, det er det virkelig ikke. Hold dere unna! Neida, men vi håper vi rekker båten. Den går om en time, sier hun til HA-sporten like over klokken 19 mandag kveld.

Vi krysser fingrene. 

Klokken 20.45 fikk HA-sporten følgende SMS fra Fredriksson:

- Vi rakk båten! Vi hadde vel tre minutter på oss før den gikk, skriver den blide svensken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.