Storhamar – Vipers 25–34

Forrige uke uttalte Randi Gustad til HA-sporten at Storhamar mangler én toppspiller for at laget skal holde internasjonal klasse.

I en lørdagskommentar maner HAs sportsredaktør Rune Steen Hansen til å forsterke spillerstallen.

Nå sier klubbens styreleder at det bare er å glemme.

Alt går til sport

– Dersom det fantes penger skulle vi vært i markedet etter flere toppspillere. Denne sesongen kommer ikke det å hente flere til å bli et tema, sier Øystein Holtet.

Han påpeker at alle pengene klubben får, går rett til å mønstre et så godt lag på banen som mulig.

– Vi har en halv stilling til daglig leder, men ellers er hver krone i budsjettet satt av til spillere. Folk som tror klubben har masse penger må tro om igjen fordi Storhamar håndball så vidt har positiv egenkapital. Vi i ledelsen har ikke engang tatt en kaffekopp på klubbens regning, sier han.

Fornøyd med stallen

Trener Arne Senstad har hele vegen vært klar over at spillerbudsjettet er makset.

– Jeg er grisefornøyd med de spillerne jeg allerede har. Her har vi mange unge og lovende som jeg skal jobbe med å få ut potensial til. Man tar selvsagt gjerne flere toppspillere, men alle vet at vi har begrensede ressurser, sier Senstad, etter tapet mot Vipers lørdag.

– For mange langt unna

1750 tilskuere fylte Boligpartner Arena til randen og håpet på en jevn toppbatalje.

Slik ble det aldri.

Vipers gikk rett i strupen på Storhamar og viste hjemmelaget null respekt. Etter 13 minutter sto Storhamar med to scoringer – Vipers med ni.

– Vi møter det aller beste laget Norge har å by på. Våre spillere måtte være helt på topp dersom vi skulle få med oss et resultat, men nå var for mange unna toppnivået sitt. Flere spillere virket preget av rammen og trykket rundt kampen, sier han.

Selv om det ble stygge sifre på parketten, kunne styreleder Holtet glede seg over en innbringende kamp rent økonomisk.

– Vi tjener om lag 120.000 kroner på en sånn kamp. Det er dobbelt så mye som gjennomsnittet, så det er naturligvis gledelig, sier han, og påpeker at disse pengene allerede ligger inne i budsjettet.

Tirsdag møtes lagene igjen. Den gangen til NM-semifinale.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00