Storhamar – Vipers 25–34

Forrige uke uttalte Randi Gustad til HA-sporten at Storhamar mangler én toppspiller for at laget skal holde internasjonal klasse.

I en lørdagskommentar maner HAs sportsredaktør Rune Steen Hansen til å forsterke spillerstallen.

Nå sier klubbens styreleder at det bare er å glemme.

Alt går til sport

– Dersom det fantes penger skulle vi vært i markedet etter flere toppspillere. Denne sesongen kommer ikke det å hente flere til å bli et tema, sier Øystein Holtet.

Han påpeker at alle pengene klubben får, går rett til å mønstre et så godt lag på banen som mulig.

– Vi har en halv stilling til daglig leder, men ellers er hver krone i budsjettet satt av til spillere. Folk som tror klubben har masse penger må tro om igjen fordi Storhamar håndball så vidt har positiv egenkapital. Vi i ledelsen har ikke engang tatt en kaffekopp på klubbens regning, sier han.

Fornøyd med stallen

Trener Arne Senstad har hele vegen vært klar over at spillerbudsjettet er makset.

– Jeg er grisefornøyd med de spillerne jeg allerede har. Her har vi mange unge og lovende som jeg skal jobbe med å få ut potensial til. Man tar selvsagt gjerne flere toppspillere, men alle vet at vi har begrensede ressurser, sier Senstad, etter tapet mot Vipers lørdag.

– For mange langt unna

1750 tilskuere fylte Boligpartner Arena til randen og håpet på en jevn toppbatalje.

Slik ble det aldri.

Vipers gikk rett i strupen på Storhamar og viste hjemmelaget null respekt. Etter 13 minutter sto Storhamar med to scoringer – Vipers med ni.

– Vi møter det aller beste laget Norge har å by på. Våre spillere måtte være helt på topp dersom vi skulle få med oss et resultat, men nå var for mange unna toppnivået sitt. Flere spillere virket preget av rammen og trykket rundt kampen, sier han.

Selv om det ble stygge sifre på parketten, kunne styreleder Holtet glede seg over en innbringende kamp rent økonomisk.

– Vi tjener om lag 120.000 kroner på en sånn kamp. Det er dobbelt så mye som gjennomsnittet, så det er naturligvis gledelig, sier han, og påpeker at disse pengene allerede ligger inne i budsjettet.

Tirsdag møtes lagene igjen. Den gangen til NM-semifinale.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.