Da Storhamar lå under 22-16 etter drøye 40 minutter, ble Hanne Rudjord satt inn for Maria Jektvik Aarstad i Storhamar-buret.

Og hun takket for tilliten med storspill.

- Vi ligger under, og det ser ut som vil sliter litt. Men så løfter vi oss i forsvar, og vi får opp praten og energien. Og det er sinnssykt morsomt, sier en strålende fornøyd Rudjord, som reddet fem av ni skudd etter at hun kom inn.

- Jeg fikk god hjelp av forsvaret - som gjorde jobben min mye enklere. Og da var det godt å kunne komme inn og stenge buret litt, sier hun med et smil.

- Hva betyr denne seieren for dere?

- Denne seieren betyr utrolig mye for oss. Vi har vært litt nede i det siste, og da er det morsomt å kunne få en seier igjen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.