For en tid tilbake meddelte Holtet valgkomiteen at han ikke tar gjenvalg som styreleder i Storhamar Håndball Elite. Årsmøte er 26. mars.

Les også: Gammel kjenning klar for Storhamar

- Min vakt har vart i fire år og jeg er nå klar for å bruke mer av min tid og energi på familie og jobb. Det har vært en krevende periode i den forstand at jeg har ledet prosessen med å bringe klubben fra økonomisk krise til det man i denne sammenheng kaller en solid økonomi, sier Øystein Holtet, og fortsetter:

- Det har også vært inspirerende å være en del av det gode miljøet og den sportslige oppturen vi sammen har skapt gjennom disse årene. En sølvmedalje i eliteserien, i tillegg til cupfinale og kvartfinale i EHF-cup ville vært en perfekt avslutning på min vakt.

Holtet forteller at hjertet fortsatt vil være gult og blått.

- Når dette er sagt vil jeg i tiden fremover fortsatt være lidenskapelig opptatt av klubbens ve og vel, men altså ikke som en del av styret og administrasjonen. Aktive og engasjerte sponsorer er det alltids bruk for vil jeg tro. 

Han har også noen tanker om klubben og framtida:

- Dersom klubben skal kunne ta videre skritt fra dagens nivå er det etter min mening en klar forutsetning at flere ressurspersoner med et velutviklet nettverk i næringslivet engasjerer seg aktivt. Det være seg i eller utenfor styret. Jeg har forøvrig full tillit til at valgkomiteen kommer opp med gode kandidater til ny styreleder, sier Øystein Holtet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.