Lillehammer Faaberg - Storhamar 15-47:

Storhamar gjorde akkurat som de ville mot Lillehammer Faaberg og vant 47-15, etter en og en halv god omgang.

Arne Senstad var brukbart fornøyd etter kampen.

- Førsteomgangen er bortimot perfekt i en sånn kamp. Vi bommer på et par store sjanser hvor vi tar for enkelt på det, men vi står bra bakover, har full kontroll og gjør det vi skal, sier Senstad.

Full kontroll

Storhamar viste umiddelbart at det skiller to divisjoner mellom lagene.

Fra start av var gjestene suverene, og de ledet 8-0 før vertene fikk sin første scoring.

Etter kvarteret var spilt ledet Arne Senstads jenter hele 10-1, men de kunne ha ledet mye mer.

Flere store sjanser ble brent, men forsvarsspillet var godt, og Alma Hasanic Grizovic hadde få problemer med å redde forsøkene til vertene det første kvarteret. 

Klasseforskjellen bare fortsatte utover i omgangen, og spørsmålet ble etter hvert hvor mye ledelsen ville være ved pause. 

Forskjellen var ikke mindre enn 18 mål ved halvspilt kamp. 

Anne Kjersti Suvdal herjet for Storhamar i den første omgangen, og scoret fem ganger. 

Andreomgangen er det ikke så mye å skrive hjem etter.

Klasseforskjellen fortsatte, som forventet, men Storhamar slapp seg noe ned i forsvar og lot vertene score en del ganger. 

Men Storhamar vant enkelt 14-46.

Før kampen

Storhamar gjester Lillehammer Faaberg i den første cuprunden i håndball.

Vertene spiller i 2. divisjon, og skal i utgangspunktet være enkel match for Storhamar.

Det blir lett match, men vi kommer til å ha fokus på to ting: forsvarsspill, stå nedgruppert, og ikke slippe til for mye bakover. Det føles ofte som du skal stoppe det meste, men vi skal løpe på alt som rører seg i dag, forteller Arne Senstad før kampen.

Han håper spillerne klarer å holde fokuset og konsentrasjonen oppe gjennom store deler av kampen.

- Vi skal få en ordentlig økt ut av det. Vi skal ikke slippe til for mye bakover, og så skal vi kjøre høyt tempo og få en god økt. Det er en kamp, hvor det i utgangspunktet er stor nivåforskjell, men det er sjeldent vi klarer å holde det oppe i to ganger 30 minutter. 

Storhamars lag:

Keepere: Alma Hasanic Grizovic, Inga Presker
Utespillere: Betina Riegelhuth, Malene Aambakk, Ellen Marie Folkvord, Hilde Egset, Elise Skinnehaugen, Anne Kjersti Suvdal, Tonje Enkerud, Andrea Næss, Aleksandra Zimny, Moa Fredriksson.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.