Ellen Marie Folkvord har vært blant Storhamars beste spillere siden jul.

Søndag var hun igjen blant lagets beste spillere - og hun scoret fire mål på like mange forsøk.

Trener Arne Senstad hadde følgende å si om henne.

- Ellen har vært veldig god den siste tiden, og hun er "på" i dag. Hun går skikkelig bom noen ganger, men jeg er fornøyd med hvordan det har vært. Det er også flere andre som har vært gode den siste tiden. Når vi er gode offensivt, gnistrer det av oss, sier Senstad.

Folkvord trakk på skuldrene da HA-sporten fortalte henne om hva sjefen hadde sagt.

- Jeg tenker ikke så mye på det nå. Jeg er skuffet over at vi ikke klare å gjøre en bedre kamp enn dette. Vi slurver, slipper inn enkle mål og er ikke med. Det er fryktelig irriterende, sier hun.

Tonje Enkerud og Elise Skinnehaugen er i disse dager med på rekruttlandslaget. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.