Det skriver klubben på sine hjemmesider.

- Folkvord har i dag skrevet under på en kontrakt som binder henne til Storhamar fram til sommeren 2020. Hun kom til klubben i 2013. Det er viktig med kontinuitet i spillergruppa, og Ellen Marie Folkvord har vært en representant for dette de seneste årene. Sammen med Heidi Løke danner hun eliteseriens beste strekspillerduo, skriver Storhamar håndball i en pressemelding.

– Det er viktig for oss å få med Ellen videre. Hun har hatt en god stigning siden hun kom hit. Hun kjemper om plassen med verdens beste hver dag, men likevel har hun fått spille mye. Ellen går foran i treningsarbeidet og det er full innsats hele vegen, sier trener Arne Senstad.

– Jeg har tro på den sportslige satsingen og vil være en del av det. Muligheten til å spille i Europa sammen med denne spillergruppa fristet veldig. Det er en veldig fin gjeng her nå, og det er bra mennesker som jobber i og rundt klubben, sier Ellen Marie Folkvord.

Neste kamp for Storhamar er onsdag kveld. Da venter Molde på hjemmebane.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.