Byåsen - Storhamar 31 - 32

Mens Storhamar vant i Trondheim, tapte Vipers sin kamp mot Tertnes i Bergen. Det betyr at Hamar-laget leder eliteserien for kvinner etter fem serierunder med ti poeng. 

Dermed er differansen to poeng ned til Tertnes, Fredrikstad og Vipers.

- Vi koser oss nå. Vi er best i Norge, sa Arne Senstad, med et glis om munnen - og da han ble intervjuet på TV2, så la han til:

- Tabellen er fin. Vi klarer å dra i land seire - men vi må bli bedre.

- Vi blir bedre og bedre sammen. Det må vi også bli, sa Betina Riegelhuth til TV2, og la til: - Dette kommer bare til å bli enda bedre.

Heidi Løke mente det ble bedre etter hvilen - og om lagvenninnen Betina sa hun:

- Hun var umulig å stoppe i dag.

Vi fulgte kampen direkte

4 minutter: Etter to scoringer av Betina Riegelhuth, straffescoring av Kamilla Sundmoen og kontringsmål av Tonje Enkerud, hadde Storhamar tatt føringen i kampen. Byåsens Silje Waade hadde scoret to for trønderne, slik at stillingen var 4-2.

10 minutter: Årets stjerneskudd, Elise Skinnehaugen, fortsetter å finne nettmaskene og scorer 6-4 for Storhamar.

13 minutter: Storhamar kombinerer fint og playmaker Tonje Enkerud satt sitt tredje mål for dagen. Differansen mellom lagene var dermed på tre mål.

18 minutter: Arne Senstad er ikke fornøyd og tar time-out. Storhamar gir vekk sin luke på tre mål i løpet av noen få minutter og treneren er tydelig misfornøyd. Rett etterpå scoret Byåsen og tok ledelsen 11-10.

21 minutter: Fra å lede 9-6, rakk Storhamar å kløne det skikkelig til på noen minutter. Plutselig var det Byåsen som ledet med tre mål og 13-10.

27 minutter: Storhamar har slitt med å få spillet til å sitte, men likevel kommet seg til et par scoringer. Med få minutter igjen til pause er Byåsens ledelse nede i én scoring.

30 minutter: De gul/blå fra Hamar rakk å snu kampen før hvilen og ledet 16-15 etter en sen scoring av Tonje Enkerud.

- Her er det masse rom for meg å jobbe i. Jeg vil ha ballen oftere, for det finnes store muligheter. Samtidig må vi stramme opp i forsvar, sier Heidi Løke i pauseintervjuet med TV 2.

Andre omgang

Det meldes samtidig at Kristiansand Vipers mot Tertnes onsdag, slik at de gir fra seg terreng i toppkampen.

39 minutter: Lagene fulgte hverandre i det som var en tett og jevn start på omgangen. Stillingen etter snaut 40 minutter var 21-21.

46 minutter: Storhamar klarte etter hvert å koble et grep i kampen og ledet med to mål på dette tidspunktet.

49 minutter: Byåsen hadde ikke funnet nettmaskene på seks minutter og Hamar-laget ledet med fire scoringer.

57 minutter: Med få minutter igjen av kampen har Storhamar et forsprang på to mål. Arne Senstad tar time-out for å legge planen som skal sørge for at ledelsen holder helt inn.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.