Onsdag tok Storhamar seg videre til kvartfinale i cupen etter 33-29-seier over 1. divisjonslaget Follo. 

I kvartfinalen venter langt tøffere motstand. Der skal Storhamar-jentene (nok en gang) opp mot Byåsen. Kampen spilles i Trondheim, noe som betyr at Storhamar nå får fire strake kamper, og tre strake bortekamper på rad mot Byåsen.

Lagene møtes først til europacupkamp i Boligpartner Arena 13. oktober, før returoppgjøret i Trondheim den 21. oktober. Deretter blir det altså cupkamp onsdag 24. oktober, før rekken med kamper avsluttes med seriekamp - også denne i Trondheim - fire dager senere.

Slik spilles kvartfinalene i NM:

Molde - Fredrikstad

Byåsen - Storhamar

Sola - Oppsal

Vipers - Fana

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.