Det ble to nimålstap mot Vipers i løpet av fire dager, en seriekamp og en semifinale i cupen.

– Klart jeg ble skuffet, men vi må lære av det, sier Kamilla Sundmoen.

– Hva gjør to slike kamper med sjøltilliten?

– Faren er at sjøltilliten får seg en knekk. Vi må løfte det sammen, som lag, og fokusere på de positive tingene fra de andre kampene. Vi har tapt kun en seriekamp så langt, og var gode mot Sola i kvartfinalen. Det var mye som var bra fram til de to kampene mot Vipers.

Kamilla Sundmoen håper de finner igjen godfølelsen, finner tilbake til de trekkene som har fungert, det gode forsvarsspillet, det som har gjort Storhamar til et topplag.

Vil bedre kollektivet

– Vi må være bevisste på å finne tilbake til de gode tingene. Vi har vært gode. Vi har bevist at vi er et bra lag. Trua må være der, og vi stresser ikke. Laget består av noen rutinerte spillere og noen yngre som ikke har opplevd så mye. Det handler om å stå sammen, løfte hverandre.

32-åringen forteller at de også jobber med å bli et enda bedre kollektiv undervegs i kampene.

– Vi må bruke hverandre, snakke med hverandre, finne løsninger. Vi som står på banen må ta ansvar. I forsvar kan vi korrigere, snakke mye med dem som står ved siden oss. Dette er blitt bedre, men det kan bli enda bedre, sier Kamilla Sundmoen.

– Ting som må bedres spillemessig fra de to siste kampene?

– Vi må få bedre rytme, og kjøre direkte satsinger på mål. I tillegg må vi forbedre forsvarsspillet. Vi må ha tro på det vi gjør, være offensive i hodet, sier Kamilla Sundmoen.

jage seier

Storhamar-veteranen forteller at det er en revansjesugen gjeng som reiser til Skien for å møte Gjerpen søndag.

– Alle vil ha revansje, ha en seier, få to poeng. Målsettingen er å bli blant de tre beste, og det må være fokus nå. Som nevnt var det mye bra fram til Vipers-kampene, og det ble skapt forventninger, selv om Vipers var favoritter. Vi må lære av de kampene, justere, ta nye tak og jage to poeng mot Gjerpen.

Vipers leder nå serien med Storhamar på 2.-plass, men det er kun målforskjellen som skiller.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00